Régóta szeretnél már az online sportfogadásból nyereségre szert tenni, de egyre csak veszítesz? Ne félj, nem vagy egyedül! 

Ez a probléma nagyon sok sportfogadót érint szerte a világon, amelyre szerencsére létezik egy nagyszerű megoldás. Ez nem más, mint az OH Sports csomagjainak valamelyikére való előfizetés. Kifejezetten ajánljuk a Start PRO csomagot, amely az eddigi adatokat nézve igazán magas hozamot képes termelni az előfizető ügyfelek számára, bármiféle kilengés nélkül.

Mindez pedig leginkább annak köszönhető, hogy két tipstertől is kapnak tippeket, egy hónapban körülbelül 100-at. Így ha az egyiküknek esetleg vesztes szériája lenne, akkor a másik teljesítménye azt kiküszöbölheti. 

De egyébként az esetek többségében mindkét tippadó igazán eredményes. Olyannyira, hogy Louis 2022-ben és 2023-ban, míg Chuma 2023-ban a dobogón végzett az OH Sports tipsterei között.

A szolgáltatások eredményeiről mindenkit folyamatosan tájékoztatnak

Az OH Sports nem árul zsákbamacskát, a szolgáltatásaik eredményeiről minden héten beszámolnak a zárt Facebook csoportjukban lévő #HelyzetHétfő rovatukban. Így senkit sem érhetnek meglepetések. 

Abban az esetben pedig, ha valamilyen tipp mégsem lenne fogadható, akkor azt természetesen nem írják bele a statisztikába. Csak azokat az eredményeket számolják el, ami valóban fogadható volt. Nem véletlen tehát az a 26 ötcsillagos értékelés a Google-ban és a 139 ajánlás a Facebookon.

A profi tipp édeskevés a nyereséges sportfogadáshoz

Mint ahogy azt már fentebb is említettük, még a legprofibb tipstereknek is lehetnek rosszabb időszakai, ami könnyedén áthidalható a pénzkezelés képességének, más néven a bankroll menedzsmentnek az elsajátításával. 

Hiszen ha csak a hasadra csapva átutalsz egy adott összeget a bankszámládról az online felületekre, vagy feltöröd otthon a perselyt, és besétálsz vele a sportfogadó irodába, akkor azzal az ilyen vesztes szériákban komolyabb összegeket is veszíthetsz. 

Mi az a bankroll menedzsment?

A bankrollnak a fogadási célokra rendelkezésre álló teljes pénzösszeget nevezzük, amely alapján meghatározásra kerülnek a tétek. Az egyik legfőbb alapszabály, hogy ezek a teljes bankrollod legfeljebb 1-2%-át tehetik ki. 

Ennél többet viszont soha, hiszen azzal már a teljes sportfogadásra szánt büdzséd elillanását kockáztatod. Tehát, ha összesen 100 ezer forintot különítettél el, akkor maximum kétezer forint összegben fogadhatsz.

Ezzel már a bankroll menedzsment első lépését ki is pipáltad. De ott van még a második is, ami a fogadások átméretezését takarja azok nyerési valószínűségétől függően. 

Ha azt látod, hogy a nyereményszorzók rendkívül alacsonyak, az nagy valószínűséggel arra utal, hogy az adott fogadás nyerő lesz. Ilyenkor nyugodtan választhatsz nagyobb tétet is, persze fontos, hogy mindezt észszerű keretek között tedd meg.

Reméljük, hogy hasznosnak találod majd az útmutatónkat, és a segítségével sikerül kikászálódni a gödörből.