Elektronikus adatcsere – innováció vállalkozása számára

Napjainkban egyre több vállalat B2B-modell szerint működik, és a globális piacon szerzi be vagy értékesíti a termékeket és szolgáltatásokat. Ebben a környezetben a dokumentumok cseréjének hagyományos módja nemcsak időigényes, hanem drága is lehet. Csatlakozzon az innovatív cégtulajdonosok csapatához, és alkalmazza az EDI-t – egy olyan megoldást, amely optimalizálja a kommunikációt.

Mire szolgál az Infinite EDI?

Számos informatikai megoldás bevezetésének célja az üzleti folyamatok leegyszerűsítése. Néhányuk felesleges, néhányról pedig kiderül, hogy rendkívül hatékony. Az Infinite által kínált EDI a második csoportba tartozik. Ez egy speciális, adott célra kifejlesztett rendszer, amely lehetővé teszi a dokumentumok cseréjét a vállalatok és az üzleti partnerek között. 

Kikből áll az Infinite csapata?

Az Infinite csapatát rendkívüli informatikai szakemberek alkotják, akik a legjobb megoldásokat keresik az üzleti folyamatok javítására. Nagy szakértelmüknek köszönhetően sikerült stabil, elismerten megbízható céget építeniük. Olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek leegyszerűsítik a nagyvállalatok mindennapi folyamatait, például az elektronikus számlázást, az elektronikus aláírást vagy az elektronikus archiválást. Az Infinite EDI egy újabb támogató eszköz, amely nagyban lefedi az ügyfelek igényeit.

Kétféle EDI-rendszer

Kétféle EDI-típust használhat, és Ön választhatja ki, melyik felel meg Önnek a leginkább:

  • Webes EDInet – elsősorban kis- és középvállalkozások számára készült, akik az üzleti dokumentumokat egy weboldalon keresztül szeretnék továbbítani. Ez a megoldás teljes mértékben kompatibilis bármely rendszerrel, és nem igényli semmilyen más szoftver telepítését. Az online kommunikációs csatorna lehetővé teszi, hogy saját dokumentumokat hozzon létre, és azonnal megossza azokat másokkal. A rendszer támogatja az új üzenetekről szóló e-mail értesítéseket, a dokumentum-állapotkövetést és az indexelési fordítást, valamint lehetőség van a nyomtatásra, az előzmények dokumentálására és a készletszintek ellenőrzésére is.
  • EDInet kommunikátor – olyan vállalkozóknak, akik inkább külön, speciális csatornán keresztül szeretnek kommunikálni. Ez egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a dokumentumok gyorsabb feldolgozását, állandó hozzáférést kínál minden egyes fájlhoz, és teljes kompatibilitást biztosít a partnerek EDI-rendszereivel. Ezzel az eszközzel búcsút mondhat a postai szolgáltatásoknak, visszaszoríthatja az adminisztratív és tárolási költségeket, valamint csökkentheti a kézi adatbevitel szükségességét (ami kevesebb hibát eredményez).

Miért érdemes EDI-megoldást választani?

Az Infinite IT-szakembereinek becslése szerint havonta több mint 5 millió dokumentumot küldenek el az EDI-rendszerünkön keresztül. Ez a szám önmagáért beszél. Ha azonban további érvekre van szüksége ahhoz, hogy gyorsabban döntsön, íme néhány:

Ez az eszköz komoly fejlődést hozhat az üzleti partnerkapcsolatokban. A partnerek több mint 75%-a elkötelezett a zöld megoldások iránt, ami itt a kevesebb papírfelhasználásban nyilvánul meg. A probléma megoldását segíti, hogy akár 50%-kal csökkentheti a papír mennyiségét, ráadásul jelentősen visszaszorul az adminisztratív munka is, ami produktívabb csapathoz vezet.

Logikusnak hangzik? Használja Ön is az EDI-rendszert, és váljon innovatív partnerré az üzleti életben!

Ajánló