A párok életében néha kihívást jelenthet, hogy teljes mértékben egymásra hangolódjanak. Nem kell egyből a szakítást fontolgatni, vagy ráerőltetni a párodra olyat, amit nem szeretne. Az extrémebb helyzeteket valósítsd meg egy hű társsal – megcsalás nélkül!

Miért érdemes beruházni egy guminőre?

Könnyen előfordulhat, hogy habár alapvetően megegyeznek az igényeitek a pároddal a hálószobai attrakciókat illetően, van olyan koncepció, amely már nem komfortos számára. Az is megeshet, hogy egyszerűen a fizikai adottságai nem teszik megoldhatóvá egyes pózok kivitelezését, mert nem olyan hajlékony, és a művelet fájdalmat okozhat neki. Ettől függetlenül ne mondj le a különleges élvezetekről: szerezz be egy bájos guminőt! E népszerű maszturbátort megtalálhatod a Szexaruhaz.hu Szexshop szexbaba kínálatában is. 

Akár az álló kutyapózt vagy a mágikus hegyet preferálod, esetleg szimplán szeretnéd az asztalt vagy az ágyat jobban kihasználni kellékként, egy guminő biztosan nem hagy cserben, és készséggel vállalkozik a kalandra. Vesd be úgy, ahogy kívánod, hiszen ő nem fog tiltakozni! Amennyiben a dominanciát kedveled, a guminőd segít, hogy kiélhesd minden fétisedet. És a végén nem fog arra hivatkozni, hogy elfáradt és éhes…

Fontos információk a beszerzésről

Ha lecsekkolod az elérhető guminők listáját, elég színes kínálattal fogsz szembesülni. Mindenféle nemzetiségű és különféle idomokkal megáldott hölgyekkel találkozhatsz. Igen, jól olvasod, ugyanis ezen szexbabák rendkívül valósághűen lettek kialakítva. Akkor sem fogsz csalódni, ha a teltebb alkatú leányzókat részesíted előnyben, mivel létezik teljesen életnagyságúra fújható, hatalmas mellekkel rendelkező modell is.

A guminőben rátalálhatsz egy nyomtatott arccal csinosított és szép hajkoronával tündöklő szeretőre. Ne szabj határt a fantáziádnak, vele minden érzéki kívánságod tesztelheted, melyhez a három szoros kéjnyílás nagyban hozzájárul.

Nemcsak azért érdemes a webáruházakban szétnézni, mert valóban széles termékpaletta fogad az oldalakon, hanem mert az online vásárlás lehetővé teszi a 100%-os diszkréció biztosítását is.

A rendelésed akár már másnap célba érhet, és a futár nem fog meredt szemekkel nézni rád az ajtóban, mivel névtelen feladótól érkezik a csomag. A dobozon nem szerepel a termék neve sem, és az összes kellék feltűnésmentes csomagolásban érkezik, hogy ne legyen kitapintható a tartalma.

Tedd tartóssá a viszonyod újdonsült pároddal!

Néhány tanácsot célszerű megfogadni, ha hosszú távon szeretnéd élvezni legújabb guminőd társaságát. Valószínűleg elragad majd a hév, de ennek ellenére se feledd, hogy túl nagy nyomás alatt a baba károsodhat vagy megsérülhet.

Továbbá a menetek előtt és után gondoskodj a megfelelő tisztításról. Ezt lehetőleg kímélő, szappanos, langyos vízzel tedd meg. Ügyelj a síkosításra is, melyhez a guminők esetében kizárólag vízbázisú készítmény használható. 

Lepd meg magad egy sokoldalú játékszerrel, vagy dobd fel a bulis estéket és legénybúcsúkat egy ilyen sztárvendéggel!