A nyár a vakáció ideje, nem egy család indul útnak ilyenkor, felfedezni a szebbnél szebb tájakat. Sokan kocsival, egyesek pedig lakókocsival vágnak neki a kalandoknak. A kikapcsolódás lehet többnapos vagy akár többhetes is, de van néhány dolog, amit érdemes ilyenkor is magunkkal vinnünk.

A kempingezés során például nagy hasznát vehetjük a Pepita.hu mosógépei között is kapható Adler márkájú mini mosógépnek. Lássuk, mire képes ez a készülék!

Mosógép kempingezőknek

A nyaralás során jellemzően jó az idő, így nem is kell hatalmas bőröndöket cipelnünk magunkkal, hiszen farmerből, vastag pulcsiból is elég maximum egy, hagyjuk meg a helyet inkább a pólóknak, rövidnadrágoknak.

Azonban ha egy női bőrönd tartalmát megtekintjük, látni fogjuk, hogy bizony ennél jóval több öltözet található benne. Hiszen a szokásos napi viseleten felül kell egy ruha az esti vacsorához, kelleni fog valami, amit a fürdőruha fölé húzunk a strandon, szükség lesz jó pár törölközőre is.

És akkor még nem beszéltünk az erdei kiránduláshoz használt hosszú nadrágról és az esti hosszú ujjú felsőről, ami által talán a szúnyogcsípések is elkerülhetők. És ott van még a dzseki, a sok-sok fehérnemű, a bikini, a pizsama és a sportruházat.

Ráadásul egyik ruhatípusból sem elég csupán egy darab, főleg, ha napokon át vakációzunk. Megoldást jelenthetne, ha tudnánk, hogy lesz lehetőségünk mosni – még akár egy kempingben is. Pontosan ilyen esetekre találták ki azonban az Adler mini mosógépeket!

Mit kell tudni ezekről a termékekről?

Több modell is van készleten a Pepita.hu mosógép kínálatában: azonban mindet ugyanarra tervezték: rövid ideig tartó mosásra és centrifugálásra kis mennyiségű ruhához. Az Adler mini mosógépek jellemzően 3 kg töltetkapacitással rendelkeznek, egy mosási ciklus mindössze 15 perc.

Nagyon ideális ez a megoldás akkor, ha sátorozni indulunk, és többféle ruhát is elpakoltunk. Ad egyfajta biztonságot a tudat, hogy velünk van egy mosógép, így bármikor felvehetünk egy tiszta felsőt, fehérneműt, és nem kell a hosszú útra magunkkal cipelnünk a fél ruhásszekrényt.

Egy ilyen modell kis méretű, kényelmesen elhelyezhető az autó csomagtartójában, de lakókocsiban is. Sokan választják, de nem csak azért, mert egy családi kiránduláson nagy hasznát lehet venni!

Hol kaphat még szerepet egy mini mosógép?

Valójában mindenkinek jól jöhet egy ilyen gyártmány. Hogy miért? Nos, az otthonainkban általában rendelkezésre áll egy nagyobb kapacitású mosógép, de ez bármikor tönkremehet. Ilyenkor pedig akár napokba telik, míg a szerelő megérkezik. Az is lehet, hogy utána még hetekig kell várni egy új alkatrészre.

Az Adler mini mosógéppel azonban ekkor is ki tudjuk mosni a legfontosabbakat: a fehérneműket, a zoknikat, a pizsamát, esetleg egy-egy inget is, hiszen még finom szöveteket is be lehet dobni a készülékbe.

Albérletben élőknek ugyanúgy hasznos lehet a mini mosógép, mint olyanoknak, akik néha csak egy-egy darabot mosnának, és nem akarnak ezért egy teljes programot elindítani a nagy gépen. Bátran vegyük szemügyre a terméket az ismert marketplace oldalán!