Sokak álma egy luxus fürdőszoba, amelyben stílusos és prémiumminőségű szaniterek, burkolatok kerülnek elhelyezésre, valamint olyan nagyszerű berendezés szolgálja a kényelmet és az ellazulást, mint egy hidromasszázs kád.

Nagyszerű dolog, amikor a fürdőszoba kialakításáról kell döntenünk, ugyanakkor a zavarbaejtő választék miatt nincs könnyű dolgunk. Ne csak a stílusos kialakításra fordítsunk figyelmet, hanem magas minőségű és a funkciónak megfelelő szanitereket, csaptelepeket, burkolatokat szerezzünk be, ugyanis rendszerint nemcsak 1-2 évre, hanem évtizedekre választunk. 

A kényelmünket helyezzük előtérbe, tisztálkodási szokásainknak, életmódunknak megfelelően válasszunk kádat, zuhanyzót, mosdót. Amennyiben szeretjük élvezni a víz áldásos hatásait, érdemes lehet hidromasszázs kádat választani a Zuhanykabin.hu oldaláról.

Kád vagy zuhany a jó választás?

Ahány otthon, annyi szokás és adottság, így választásainkat számos tényező befolyásolja. A fürdőszobák berendezésénél a legnagyobb dilemmát a kád vagy zuhanykabin kérdése jelentheti. Amennyiben kellően nagy alapterület áll rendelkezésünkre, praktikus mindkét típust beépíteni, így aktuális igényeinknek megfelelően élvezhetjük a fürdést vagy zuhanyzást. Helyszűke esetén pedig a zuhanyzók jelenthetnek jó megoldást. 

Mindkét esetben méret, kialakítás, stílus és minőség tekintetében számtalan lehetőség kínálkozik, ami megnehezíti a választást, de az igényeinket, elvárásainkat és az adottságokat összehangolva megtalálhatjuk az optimális megoldást. 

A fürdés szerelmeseinek

Aki egy fárasztó nap után szereti élvezni a víz ellazító, nyugtató hatását, annak nem kérdés, hogy a kád a jó választás, hiszen abban lehet igazán kinyújtóztatni a fáradt testrészeket. És nincs is annál kellemesebb, mint egy kád meleg vízben ázalogva, gyertyafényben, halk zene mellett vagy egy jó könyv társaságában megnyugodni.

A kisgyermekes családokban is nagyszerű választás, hiszen egy kádban élvezhető igazán az esti pancsolás. 

Sokféle típusból választhatunk, a hagyományos fal mellé épített kádak mellett ma már rengeteg méretben és stílusban találhatunk nagyvonalú szabadon álló modelleket is. 

Kikapcsolódás a maximumon

Kényeztesd magad, szabadulj meg a stressztől, add meg a testednek és a lelkednek, amire szüksége van, és válassz hidromasszázs kádat!

A hidromasszázs kádak lég- vagy vízmasszázsra, illetve ezek kombinációjára nyújtanak lehetőséget, segítségükkel nyugtató, erősítő, stimuláló vagy terápiás masszázsokat élvezhetünk. A fúvókák számától, elhelyezkedésétől, irányíthatóságától, a vízintenzitástól függően választhatunk ma már akár érintőképernyős vezérlővel és rejtett csapokkal rendelkező modelleket is. 

A rendelkezésre álló hely mérete és alakja alapján válassz 1 vagy akár 2 személyes hidromasszázs kádat, és élvezd a spa élményt otthonodban!