Céges ajándékozásra a karácsony a legfelkapottabb időszak, de számos más esemény is szükségessé teheti különféle figyelmességek beszerzését akár a beosztottak, akár a céges partnerek számára.

Sokaknak okoz fejtörést, mit is adjanak, mi lehet megfelelő céges ajándék, főként, ha az utolsó pillanatra marad és szorít az idő. A karácsony, a nőnap előre tervezhető, így van idő ötletelni, felkészülni rá, de van, ami nem szokásos esemény, és csak az utolsó pillanatban szerzünk tudomást róla/kapunk rá meghívást. 

Az adott figyelmesség fontos üzenet, kifejezhet megbecsülést, köszönetet, együttműködési szándékot, így a megfelelő meglepetés kiválasztása odafigyelést érdemel. Elmúltak már azok az idők, amikor néhány logózott, alacsony minőségű tárggyal le lehetett tudni az ajándékozást, igyekezzünk prémiumminőségű holmikat adni! Ehhez kínál a Bellio nagyszerű céges ajándékcsomagokat.

A tökéletes üzleti ajándék nyomában

Az ideális meglepetés kiválasztása körültekintést igényel, szem előtt tartva magát az alkalmat, a megajándékozni kívánt személyt, illetve a kapcsolat minőségét. Persze az ajándékozásra fordítható keretösszeg is sokat nyom a latban, de szerencsére ma már kis értékben is adhatunk színvonalas figyelmességet, akár családtagoknak, akár barátoknak vagy munkatársaknak, üzleti partnereknek szánjuk. 

Céges kapcsolatban személyes holmit csak abban az esetben adhatunk, ha a partnerrel baráti viszonyt ápolunk, minden más esetben semleges, a gesztusnak megfelelő ajándékot válasszunk, olyat, amelyet mi magunk is elfogadnánk. Bármilyen alkalomra is szánjuk, fordítsunk időt a kiválasztásra, csomagolásra, illetve lehetőleg személyesen adjuk át.

Mit válasszunk, ha nincs ötletünk?

Az alkalom sokszor segít a választásban, főként ha karácsonyról vagy nőnapról van szó, de más esetben bizony gond lehet kitalálni, mit is nyújtsunk át. Az elcsépelt meglepetések helyett érdemes exkluzív, izgalmasan összeállított ajándékcsomagokat választani. Persze maradhatunk a tradíciók mellett, és egy üveg nemes italt vagy különféle ínyencségeket is adhatunk.

Az erre szakosodott cégek kínálatában változatos összeállításokat találni, válogathatunk alkalom, nemek és keretösszegek szerint is ízlésesen becsomagolt szetteket. Ezek rejthetnek különféle édességeket, különösen prémium csokoládékat, bonbonokat, drága szeszes italokat, páratlan tea- és kávéválogatásokat és egyéb finomságokat. 

Készíthetünk egyedi csomagokat is, amelyekbe kerülhet könyv, minőségi író- és irodaszer, nívós kézműves kozmetikumok, de vigyázzunk, hogy ne legyen túl nagy értékű és személyes, mert annak adását sok vállalat üzleti szabályzata tiltja. 

A prezentáción rengeteg múlik

A felejthetetlen pillanatokat még ünnepélyesebbé tehetjük, ha üdvözlőkártyára írt, néhány személyre szóló kedves sor kíséretében, személyesen nyújtjuk át a választott ajándékokat. És bár triviálisnak tűnik, de a nagy sietségben előfordulhat, az árcédulát mindenképpen távolítsuk el az ízlésesen csomagolt meglepetésekről!