Nyilvánvaló, hogy több minden meghatározza öltözködési stílusunkat. Függ ez az adott alkalomtól, attól, hogy hol dolgozunk, van-e ott valamilyen kötelező dress-code, és ami még nagyon fontos, a személyiségünk: az, hogy miben érezzük jól magunkat, mi fejez ki bennünket leginkább. A nagyvárosi stílus bohém, lazán elegáns, szereti a színeket, változatos és vagány, emellett a kiegészítők is pontosan ezt az életérzést tükrözik.

Milyen kiegészítők illenek a modern férfi dizájnjába?

Az óra természetesen elengedhetetlen, emellett pedig a napszemüveg és a karkötő is kötelező kellék. A velekey-ekszervilag.hu Tommy Hilfiger karkötői tökéletesen illenek ehhez a stílushoz, ezáltal pedig szinte kötelező darabnak számítanak. Ha elindulsz egy esti baráti sörözésre, vagy beülsz meginni egy kávét a körúton, akkor mindenképpen tedd fel, akár az órád mellé, akár önmagában, ezzel is az üzened, hogy a laza elegancia minden helyzetben megállja a helyét!

Miért pont Tommy Hilfiger?

Az amerikai tervezőnél senki sem tudja jobban, hogy mi a menő egy nagyvárosi srácnak. New Yorkban nőtt fel, és ott nyitotta első ruhaüzletét is, mielőtt elindult volna a világhírnév felé vezető úton.

Így aztán tisztában van vele, hogy mire van szüksége annak, akit magába szippantott a nagyvárosi miliő, aki imádja a nyüzsgést, szeret jól kinézni, és a legjobb rendezvények nem zajlanak le nélküle. A tervező ruhái különlegesek, divatosak, letisztultak, nem csupán pólót, nadrágot, alsóneműt, de öltönyt és sportzakót is érdemes a kínálatából választani.

A tervező a kiegészítők terén is tarol

A Tommy Hilfiger ruhák mindennap hordható örök érvényű darabok, kifejezik a városi életérzést, emellett pedig nincs is más dolgod, mint megfelelő kiegészítőkkel feldobni a megjelenésedet. A dossziékat és a cuccaidat tedd egy Tommy Hilfiger táskába, az órád mellé pedig viselj vagány karkötőt, ami még trendibbé teszi a kinézetedet.

A karkötők sokfélék lehetnek

A híres tervező minőségi anyagokat használt, ez nyilván nem is kérdéses, ezenkívül pedig karkötői trendi megjelenésűek és változatosak. Nyugodtan hordhatod a munkában is őket, de a szabadidődben is feldobja az öltözetedet. Ha a tervező darabjait viseled, akkor nem kell attól tartani, hogy a megjelenésed unalmas vagy egysíkú lesz, ehelyett elismerő pillantások fogják kísérni az utadat. Akár egy elegánsabb modellre vágysz, akár egy divatos, esetleg sportos darabra, biztosan meg fogod találni!

Milyen a Tommy Hilfiger karkötő kinézete?

A tervező imád bőrrel dolgozni, ezáltal egy- és többsoros modelleket is vásárolhatsz. Ezek főként a hétköznapokon és a szabadidődben állják meg a helyüket, ha pedig elegánsabb darabokra vágysz, akkor válaszd a nemesacélból készült Metallic Beads vagy a Carabiner kollekció modelljeit. 

Ha úgy érzed, hogy a városi urbánus stílus megdobogtatja a szívedet, akkor öltözz ennek megfelelően és a kiegészítők terén is légy hű önmagadhoz. Tommy Hilfiger mindenben a segítségedre lesz ebben, érdemes átböngészni a ruháit, a cipőit, a kiegészítőit és az ékszereit is.