Manapság szinte bárki készíthet magának egy remekül funkcionáló, stílusos honlapot, aki rendelkezik elég szabadidővel, és van legalább felhasználói szintű számítógépes ismerete. Rengeteg ingyenes oktatóanyag áll ehhez rendelkezésre, és egyre több az olyan szoftver, amely megkönnyíti azok életét, akik nem jártasak a webprogramozásban.

A cPanel, valamint a Sitejet Builder kooperációjának köszönhetően éppen egy ilyen megoldás látott napvilágot. Nézzük, hogy melyek a főbb előnyei!

Amit a Sitejet Builderről mindenképp tudni kell

A Sitejet Buildernek temérdek praktikus funkciója van. Ilyen többek között a mesterséges intelligencia által koordinált tartalomgyártás, a több mint 100 finomhangolható sablon, továbbá a díjmentesen felhasználható jogtiszta fényképek és videók.

Programozói ismeretre egyáltalán nincs szükség a használatához, köszönhetően a drag-and-drop rendszerű szerkesztőnek. Ha előfizetsz egy tárhelyre a Sybellnél, akkor a cPanel rendszeren belül, abba integrálva találhatod meg ezt a weboldal építőt.

Ezért olyan népszerű már most a Sitejet Builder

Mivel a cPanel licenc keretein belül hozzá lehet férni a Sitejet Builderhez, így nem kell külön fizetni érte. Segítségével bárki készíthet a modern kor elvárásainak megfelelő honlapot, nem kell extra kiadásokkal kalkulálni ehhez.

A szoftver kifejezetten felhasználóbarát, úgyhogy a kezdők is elboldogulhatnak vele. Legyen szó akár új weboldal létrehozásáról, akár egy meglévő frissítéséről, karbantartásáról, minden teendőt megkönnyít ez az eszköz. Még a keresőoptimalizálásban is segítséget nyújt az általa tartalmazott XOVI NOW SEO Domain Analysisnek köszönhetően. 

Dióhéjban a Sitejet Builder használatáról

Először értelemszerűen be kell lépni a cPanelre, majd ezt követően a Sitejet Builder ikonra klikkelve lehet elindítani. Amennyiben a cPanel 110-es verziójú, akkor először a bővítmények között kell aktiválni a Sitejet Buildert.

Ezt követően ki kell választani egy sablont. Ezt tetszés szerint át lehet alakítani bizonyos határokon belül. Erre érdemes rászánni némi időt, hogy a márkánk arculatához passzoljon a honlapunk. Természetesen feltölthetők saját képek, szöveges tartalmak egyaránt. A cikkek előállítása felpörgethető a mesterséges intelligenciára támaszkodó szöveggenerátorral.

A drag-and-drop szerkesztővel az elemeket át lehet rendezni és mozgatni. Minden pontosan úgy fog kinézni, ahogy a felületen látjuk. Akinek segítségre van szüksége a Sitejet Builder használatához, annak célszerű áttekinteni a cPanel dokumentációjában lévő útmutatót. A cPanel weboldalán minden részletre kiterjedő segédanyagok és videós tutorialok is találhatók. Ezek összességében azt a célt szolgálják, hogy mindenki maximálisan kihasználhassa az eszköz funkcióit.