Az ősz a legbarátságosabb évszak abból a szempontból, hogy nincs már rekkenő hőség, de még pont ideális a hőmérséklet ahhoz, hogy az ember minél több minőségi időt töltsön a természetben és feltöltődjön a zöld környezet energiájával. Ez az időszak a legalkalmasabb a kirándulásokhoz, városnézésekhez, amelyhez a közeli Ausztria meseszép környezete bőven ad tippeket.

Megfelelő szállás megtalálása

Nagyon fontos, hogy a napi megtett sok kilométeres gyaloglás vagy kerékpáros túrák után a fáradt testet és főleg a lábakat egy olyan szállodai szobában tudjuk pihentetni, ahová öröm megérkezni, és ahol akár még újabb kényeztető kezelésekben lehet részünk a sporttevékenységeket követően.

Az ausztriai Hotel OTP Birkenhof**** ajánlatainak végigböngészése után érdemes kiválasztani, hogy melyik szoba vagy netán lakosztály lenne szimpatikus, ahol a pihenésünket szeretnénk eltölteni. Ahogy a szálloda minden szolgáltatása, úgy a szobák színvonala is kiemelkedő, és változatos kínálattal igyekeznek e tekintetben is a vendégek elvárásait messzemenőkig figyelembe venni.

Attól függően, hogy párosan vagy gyerekekkel történik az utazás, különféle szobákat tud felajánlani a szálloda, illetve ha konkrét igény merülne fel, pl. a kilátással kapcsolatban, vagy kedvezőbb árfekvés a cél, akkor is igyekeznek a legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Ahol a hotelszobák a pihenés szigetei

Az alpesi hangulatot árasztó szobák mindegyikében a természetes fa jellegzetes illata és látványa mellett a természet és a föld színei dominálnak, így a szobába belépve olyan érzés kerítheti az ott lakót a hatalmába, mintha ő maga is a természet része lenne. A kilátás minden esetben Karintia síparadicsomának környező hegyei valamelyikére nyílik, de választható is, hogy melyik hegycsúcsot vagy sípályát részesítjük előnyben.

A szobák alapfelszereltségébe tartozik a külön zuhanyzó és WC mellett az allergiamentes ágynemű, hajszárító, széf, telefon, kábel televízió, kishűtő, erkély és wifi. A Birkenhof Hotel magyar tulajdonú és magyar személyzettel rendelkezik, akik készséggel segítenek a megfelelő szobatípus kiválasztásában.

Az egyes szobatípusok

Alapvetően négy fő kategória szerint lehet csoportosítani a szobákat. A családi szobák és lakosztályok mellett találunk kényelmes komfort és junior szobákat, melyek a romantikára vágyó párok körében népszerűek. Akik pedig egy kedvezőbb árfekvésű változatot keresnek, azok számára a classic szobatípusok a javasoltak. A szálloda weboldalán minden egyes szobáról 3D-s videó segíti a könnyebb kiigazodást.

A kisgyermekkel érkezőknek nagy könnyebbség, hogy a Birkenhof Hotel minden nélkülözhetetlen kiegészítőt biztosít az ottlét zavartalan eltöltéséhez, úgy mint babaágyat, babaágyneműt, kiságyat vagy pótágyat akár ágyráccsal, pelenkázóasztalt vagy szivacsot, fürdető kádat, bilit vagy WC-ülőkét, fellépőt a mosdó eléréséhez, vízforralót, baby phone-t, cumisüveg-melegítőt, és ha szükséges, babakocsit is tudnak kölcsönözni.