A kültéri tárolóknak napjainkban nagyobb lett a szerepe, mint bármikor korábban. Egyrészt sokkal több holmink van, mint régen, amelyeket el kell helyezni valahol, másrészt minden háztartásban vannak olyan szerszámok, eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek szerelésekhez, barkácsolásokhoz, különösen egy kertben. 

Emellett egy tároló rendkívül sokoldalú funkciót tud betölteni, gyakorlatilag bármi elhelyezhető benne az egyedi igényektől függően. De a fő kérdés, hogy milyen fajtát vásároljunk?

A minőség mindenekelőtt

A kerti tárolók között válogathatunk a fa, a műanyag és a fémből gyártott változatok között. A fém alapanyag választása akkor lehet indokolt, ha kiemelten tartós építményt szeretnénk. Ebben az esetben az e-kert.hu webáruház Biohort szerszámtárolói különösen ajánlottak, ugyanis a multifunkcionalitás mellett a kimagasló minőség jellemzi minden egyes terméküket, függetlenül attól, hogy az egy kisméretű változat, amely fáskamraként funkcionál vagy pedig egy nagy fém házikó.

A webáruházban számtalan formatervezéssel találkozhatunk, amely abban is segít, hogy kitaláljuk, nekünk mire van pontosan szükségünk. Az inspiráció mellett minden egyes terméknél részletes műszaki tartalommal ellátott leírás olvasható, így nem kell nagy szakértelem az összeszereléshez, csupán egy kis kézügyesség.

Akár balkonra, teraszra, akár a hétvégi telekre tervezzük a beépítését, nem fogunk csalódni, hiszen a tárolás végre jó kezek közé kerül, és rendszerezett lesz az élettér. Az e-kert.hu-nál számtalan Biohort kiegészítő is található, amelyekkel a berendezést ügyesen meg tudjuk oldani, és mindennek meglesz a végleges helye.

Ötletek a sokoldalú felhasználáshoz

Az e-kert.hu Biohort fémtárolói között rábukkanhatunk olyanra is, amely komposztálóként vagy magaságyásként használható. A kerti bútorokkal berendezett udvar esetében jól jön a tároló a foteleken elhelyezett párnák, takarók elrakásához. Ha kerti partikat is rendeznek a lakók, akkor pedig a grillezéshez használt eszközök kaphatnak helyet, akár külön polcokra szeparálva. Ez azért is nagy segítség, mert nem kell minden konyhai kellékért berohangálni a házba.

Ha rendszeresen tartunk összejöveteleket, akkor a sütögetéshez kulcsfontosságú kesztyű, vágódeszka, kötény, grillezőrács és még megannyi kellék nélkülözhetetlennek bizonyul, amelyek szintén beszerezhetők a webáruházból, így szállítási költséget sem kell több helyre fizetnünk. Egy fémből készült tározóban tarthatjuk a kerékpárokat, síléceket vagy más sporteszközeinket, továbbá a kültéri gyerekjátékokat. Nagyobb építményeket akár barkácsműhelynek is be lehet rendezni, ahol elvonultan és teljes nyugalomban lehet belemélyedni a feladatokba.

Telekre hétvégi ház

A legnagyobb Biohort tárolók hétvégi pihenőként is szolgálhatnak, ahol kirándulás után a család egy kicsit elidőzhet, de baráti összejövetelek tartására is alkalmas lehet, kerti bútorokkal kiegészítve. Ezek az építmények könnyen összeállíthatók és kezelhetők, de az e-kert.hu munkatársai is szívesen segítenek a felépítésben.