A korszerű teraszmegoldások lehetőséget kínálnak arra, hogy nemcsak igényesebbé, kényelmesebbé alakítsuk otthonunk külső terét, hanem egyúttal a természetes szellőzést is biztosítsuk, erre nyújt módot a bioklimatikus pergola.

Az alábbiakban bemutatjuk a Teraszok.hu terasz és pergola termékei közül a Med Twist pergolát, amellyel eltolható üvegfallal és teraszfűtéssel kiegészítve négy évszakos környezetet hozhatunk létre, ezáltal a leghidegebb és a legforróbb napokon is igénybe vehetjük otthonunk plusz helyiségét.

Tudjon meg többet a bioklimatikus pergolákról!

Ennél a teraszfedésnél lamellás kialakításról beszélünk, amelyek elfordíthatók, így a napfényes napokon, nyitott állapotban kellemes levegőáramlás biztosítható, az esős időben azonban zárt helyzetben védelmet nyújtanak a csapadékkal szemben.

Ha pedig kétség merülne fel Önben ezzel kapcsolatban, tudnia kell, hogy a tartószerkezetbe integrált csatornába vezetődik az esővíz, ugyanakkor az oldalsó tömítések kifogástalan szigetelést garantálnak, nem beszélve arról, hogy a lamellák optimális csatlakozása képes meggátolni a csapadék beszivárgását a szerkezet alá.

Ezt kiegészítve eltolható üvegfal rendszerrel, teraszfűtéssel még télen is használható komfortos életteret kaphat! Ez a megoldás igényes, mutatós, és egyszerre ajándékozza meg a csodaszép kilátással, miközben általa megóvhatja értékeit is, ugyanis az üveg oldalfal kulcsos megoldással is kérhető.

Tartós, időtálló teraszfedés

Amennyiben a céljai között szerepel az is, hogy nemcsak jobban kihasználhatóvá, hanem értékesebbé is tegye otthonát, a Teraszok.hu teraszmegoldásai időtállóak és tartósak. Ha például a Med Twist bioklimatikus pergolát nézzük, a strapabíró alumínium tartószerkezet igényes és modern megjelenést közvetít, a Twist Motion szabadalmaztatott nyitórendszer pedig biztosítja a pergola elegáns mozgását, mindebből látható, hogy a luxus és a maximális komfort ötvöződik ebben a megoldásban, ugyanakkor nem ez az egyetlen előnye.

A teraszhelyiségek sok esetben még manapság sincsenek teljes mértékben kihasználva, pedig a korszerű technológia, a tartós alapanyagok és a modern készülékek mindezt lehetővé tennék.

Ott vannak például az infra teraszfűtő berendezések, amelyek a négy évszakos teraszkialakításokhoz elengedhetetlenek. Általuk ugyanis könnyedén kellemes hőfok hozható létre, a saját igényeinkhez mérten, hiszen szabályozható a készülék teljesítménye.

Exkluzív terasz a különleges eseményekhez

Eddig problémát okozott a népes rokonság étkeztetése? Bármennyire is tágas egy étkező, bizonyos számú vendégen túl már nehéz ülőhelyet biztosítani a teljes család számára, pláne ha azt ebéd vagy vacsora kíséretében kellene megoldani. Azonban a teraszhelyiség igénybe vehető, hiszen az otthon részeként, plusz térként kihasználható. 

Fontolja meg Ön is a négy évszakos teraszfedést, hiszen így bármikor rendelkezésére áll a megfelelő helyszín a különleges eseményre, családi összejövetelre időjárástól függetlenül.